• Monday

  gesloten

 • Tuesday

  10:00 - 17:00

 • Wednesday

  10:00 - 17:00

 • Thursday

  10:00 - 17:00

 • Friday

  9:00 - 12:00

 • Saturday

  Gesloten

 • Sunday

  Gesloten

Image Alt
Trendix

Treatments Haar

Trendix

previa natural haircare anti-agehaarfiller behandeling

met geëxtraheerdeorganischewitte truffel

De nieuwe anti-age fillerbehandeling op basis van geëxtraheerde, organische, witte alba truffel is een intensief haarvernieuwingssysteem dat met een vullend effect op het haar inwerkt, waardoor het sterker en steviger wordt. Het resultaat wordt gegarandeerd door nieuwe natuurlijke formules en hoogwaardige actieve bestanddelen met sterk herstellende eigenschappen. Het haar wordt weer gezond, sterk, zacht en glanzend.

Bevat geëxtraheerde, organische, witte alba truffel  het vullende effect van de anti-age haarfillerbehandeling voor breekbaar haar wordt gewaarborgd door het vloeibaar gemaakte plantencomplex dat is verkregen uit witte truffel, een zeldzame en kostbare paddenstoel die hoofdzakelijk uit noord-italië afkomstig is. een actief bestanddeel met een uitgesproken anti-age, stimulerende en revitaliserende werking.het is rijk aan vitamine b en stimuleert het herstel van de proteïnen waar de haarstructuur uit bestaat . op die manier verbetert het de elastische eigenschappen. werkt met een verrijkend effect zowel diep in het haar als op het haaroppervlak voor zichtbaar zacht, hersteld en glanzend haar.

Organisch ginsengextract anti-age, stimulerende en revitaliserende werking. dankzij de stimulerende eigenschappen wordt het haar over de hele lengte tot aan de haarpunten gerevitaliseerd.

Gehydrolyseerd collageen een belangrijk eiwit dat het haar elastisch, stevig en gehydrateerd houdt.

Gehydrolyseerd keratine heeft een snelwerkende, verstevigende en herstellende werking. Hydrateert het haar en maakt het dikker, voller, doorkambaarder, zachter en glanzender. Geurnoten een geur gekenmerkt door eerste frisse/groene noten met een bloemige kern en een vleugje met een basis van oriëntaals hout. hoofdnoot frisse groene bergamot, sinaasappel, groene noot hartnoot bloemige roos, jasmijn, lelietjes-van-dalen, hyacint grondnoot oosterse patchoeli, vetiver, tonkaboon, tabak, vanille

PREVIA NATURAL HAIRCARE BEHANDEaLING TEGEN HAARUITVAL*

MET STAMCELLEN UIT DRUIFBESSEN

De behandeling van previa natural haircare is speciaal bestemd voor het voorkomen van haaruitval. Het versterkt de haarwortel , voorziet de haarzak van lucht, verstevigt, frist het haar op, stimuleert de hoofdhuid en bevordert de haargroei. Gecertificeerd brandnetelextract organisch, vochtregulerend en helend. Stimuleert de microbloedcirculatie van de hoofdhuid en bevordert de celstofwisseling door de voedingsstoffen naar het haarzakje te brengen.

Essentiële tea tree olie talgregulator, bacteriedodend, antimycotisch en geurverdrijvend. het is de essentiële olie  bij uitstek, die de hoofdhuid zuivert, kalmeert en sterker maakt.

*ondersteunend middel ter voorkoming van haaruitval bevat 3hc-hair stimulation complex complex met 3 actieve bestanddelen: druiven, vloeibaar gemaakte rucola, vloeibaar gemaakte groene walnoten gestimuleerde stamcellen. 3hc hair stimulation complex kan ervoor zorgen dat de bloedsomloop verbetert van de huidpapilcellen van het menselijk follikel (hfdpc) , wat een reserve van multipotente stamcellen is, die de ontwikkeling van het haarzakje regelen. 3hc  hair stimulation complex helpt haaruitval* te verminderen en voorkomen, en verlengt de levensduur van het haar.
capixyl™ complex met eiwittenn klaverextract . Verstevigt de hoofdhuid en verbetert de microcirculat i e . het haarzakje blijft stevig, wat haaruitval * voorkomt.

PREVIA NATURAL HAIRCARE REINIGENDE BEHANDELING

MET GROENE KLEI EN TEA TREE OLIE

Zuiveren is het antwoord op alle aandoeningen van de hoofdhuid: overgevoeligheid, Talgproductie , schilferen, roos. Zuivert en verricht een ontgiftende werking, normaliseert
De talgproductie en maakt de huid schoon. Geeft de meest geïrriteerde en gevoelige hoofdhuid verlichting. Piroctone olamine. Anti -roos , talgregulator en antimicrobiëel.
Help het juiste evenwicht van de huidflora te herstellen.
Alfahydroxyzuren keratolytische exfoliërende ingrediënten verzwakken de bindingen d i e de dode cellen
Verenigen, vereenvoudigen de verwijdering en maken de huid frisser, elastischer en jonger. Ze hebben een verzachtende,
Hydraterende en elastisch makende werking. Bevat 3hc-hair stimulation complex capixyl™ groene kleizuiverend en talgregulerend. Filtert de onzuiverheden en normaliseert de talgafscheiding
Door de regeneratie van de weefsels van de hoofdhuid te stimuleren. Ontgiftigt, regelt de talgproductie en verzacht huidirritaties .
Essentiële tea tree olie talgregulator, bacteriedodend, antimycotisch en geurverdrijvend. Het is de essentiële olie bij uitstek, die de hoofdhuid zuivert, kalmeert en sterker maakt.

Tarieven

Treatments
haar

 • Anti-agehaarfiller behandeling

 • Behandeling tegen haaruitval

 • Reinigende behandeling